Heerbaan 100, Harelbeke
Maandag t.e.m. vrijdag, 08u00 tot 17u00
056/70.47.54
Garage Ameye uw autocenter

Service

Uw wagen in goede handen

Onderhoud

Een degelijk onderhoud van uw auto zorgt voor zekerheid op de baan en vermijdt onnodige dure reparaties achteraf. U wil uiteraard niet stilvallen op baan naar het werk of familie en vrienden. Regelmatig onderhoud aan uw wagen biedt u de nodige garanties om met een gerust hart en veilig op de baan te gaan. Bij Garage Ameye kunt u rekenen op niet alleen een professioneel onderhoud. Wij controleren ook al het nodige zodat uw wagen tiptop in orde is!

U kunt bij ons zowel terecht voor een klein als groot onderhoud. In beide gevallen gaan we grondig te werk. Bij een klein onderhoud checken we uw wagen op 30 punten. We controleren en vervangen indien nodig de olie en ruitenwisservloeistof en doen een check-up van de banden, het uitlaatsysteem, de remblokken en de verlichting. Kortom de zaken die meeste nazicht vereisen. 

Een onderhoud is ook ideaal voor u naar de technische keuring gaat. In de meeste gevallen zal u zo door de keuring geraken na onze controle. Zo bespaart u tijd en kosten. Mocht uw wagen herstellingen die niet in het onderhoud inbegrepen zijn, nodig hebben om door de technische keuring te geraken dan laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten zodat uw auto alsnog vlot gekeurd kan worden. Wij kunnen ook voor u naar de technische keuring gaan na het onderhoud. Zo is uw wagen zowel nagezien door ons en technisch gekeurd in één keer!

Wat is nu precies het verschil tussen een groot en klein onderhoud? Een groot onderhoud verschilt van het kleine in het aantal controlepunten en het inbegrepen aantal reparaties.. Wij adviseren een groot onderhoud om de 1 à 2 jaar. Bij een groot onderhoud gaan we o.a. ook de filters en bougies vervangen alsook de distributieriem en tal van andere zaken.

Een onderhoud van uw auto hoeft ook niet duur te zijn? Bij Garage Ameye kunt u rekenen op een degelijke prijs en heeft u garantie op een vlekkeloze service. De exacte prijs van het onderhoud is telkens afhankelijk van het type en merk van de wagen alsook de leeftijd. Vraag nu uw vrijblijvende offerte! U kan er steevast op rekenen dat wij u van beste prijs kwaliteit zullen voorzien.